jous-bedrijfspand-visser-joure-2
jous-bedrijfspand-visser-joure-1
1 interieur hal entree 2017-10-10_bewerkt

NIEUWBOUW BEDRIJFSPAND JOURE

opdrachtgever Visser Interieur Joure
realisatie 2018
programma kantoorruimten en werkplaats
oppervlakte

Het gebouw bestaat uit één fors volume, met een werkplaats en kantoren aan de straat. De nieuwbouw van het bedrijfspand is volledig opgebouwd uit een stalen voorzien van geïsoleerde gevelpanelen. Ter plaaste van de kantoorfuncties is de gevel geheel transparant vorm gegeven waardoor een zeer open structuur ontstaat, waardoor het grotendeels gesloten volume zich opent naar de omgeving. 

Het bedrijfspand wordt gekenmerkt door eenvoud en de combinatie van een stalen huid, glas en duurzaam houten gevelelementen. Door de gebruikte materialen reageert het gebouw zeer vriendelijk om zijn omgeving. De synergie tussen staal, glas en hout geeft het gebouw een industrieel en warm karakter.

Het interieur heeft een robuust, zakelijk karakter met warme houten accenten en rijkelijk licht. Een warm gematerialiseerde houten trap, brute betonnen vloeren en houten plafonds, het gebruik van ruimte scheidende interieurelementen en de zichtbare techniek  en staalconstructie bepaalt de identiteit van het interieur.