WAT EEN UITZICHT

In Zaandam zal een nieuwe bouwlaag worden toegevoegd aan een bestaand woongebouw. Door ons is een ontwerp gemaakt voor de realisatie van 14 appartementen, die elk een prachtig uitzicht hebben over het centrum van Zaandam. Door het optoppen van het woongebouw wordt aan het complex een bijzondere woonlaag toegevoegd, welke de uitstraling en het beeld van het gebouw sterk verbeteren. De uitbreiding heeft een contrasterend karakter gekregen ten opzichte van de onderbouw en omgeving, waarbij de repeterende gevelopeningen met gevelelementen van composiet zorgen voor vrije indeelbaarheid, uitwisselbaarheid en een besparing op de bouwkosten. Door het toevoegen van de nieuwbouw krijgt het complete gebouwcomplex een hernieuwde uitstraling en verlengde levensduur. Binnenkort hopen wij de omgevingsvergunning in ontvangst te nemen.