OVER JOUS

Met onze ontwerpen willen we een waardevolle bijdrage leveren aan mens, milieu en maatschappij. Duurzame architectuur vol inventiviteit en creativiteit als gezonde omgeving voor de mens, waarbij we altijd nauw samenwerken met de opdrachtgever en betrokken partijen in het bouwproces. Dat verklaart meteen ook onze bedrijfsnaam: JOUS is een combinatie van het Friese ‘jo’ en ‘ús’ of te wel: u en wij.

JOUS komt voort uit Bouma Bouwadvies, het Jouster ontwerp- en adviesbureau. In 2006 is Durk Bouma begonnen met zijn bouwadviesbureau, wat al snel uitgroeide van tekenbureau naar vervolgens een ontwerpbureau en als laatste kwaliteitsslag het huidige architectenbureau JOUS.

Meer over JOUS

ONS TEAM

JOUS werkt in een ontspannen sfeer integraal samen aan leuke en uitdagende projecten, met respect voor ieders mening en identiteit, maar gaat een vakinhoudelijke discussie niet uit de weg. Onze kracht is het verenigen van visie met realisme. Functioneel gebruik, een heldere structuur, beproefde technieken, een goed en slim gepland proces én oog voor het beschikbare budget kenmerken daarbij onze deskundigheid.

Wie werken er bij JOUS?

WERKEN BIJ JOUS? REAGEER SNEL!

De kracht van JOUS is visie met realisme verenigen. Deze kwaliteit zoeken we ook in onze nieuwe collega's komend jaar. We zijn op zoek naar collega's voor onderstaande functie(s), waarin jij de belangrijke schakel vormt, tussen creatieve ideeën en realistische plannen en combineer je duurzame oplossingen met je bouwkundige uitwerking. Wij zijn op zoek naar:

JOUS architecten_vacature junior revit modelleur_2022
JOUS architecten_vacature ervaren revit modelleur_2022

Kan jij je vinden in één van deze twee functies? Stuur dan je motivatiebrief, cv en portfolio (max. 7 MB) uiterlijk 20 januari 2023 naar info@jous.nl. Wij zullen je sollicitatie met de uiterste zorg behandelen. 

Lijkt het je voor je opleiding waardevol om bij ons stage te lopen, bel ons dan gerust op het telefoonnummer 0513-436 232.