OVER JOUS

Met onze ontwerpen willen we een waardevolle bijdrage leveren aan mens, milieu en maatschappij. Duurzame architectuur vol inventiviteit en creativiteit als gezonde omgeving voor de mens, waarbij we altijd nauw samenwerken met de opdrachtgever en betrokken partijen in het bouwproces. Dat verklaart meteen ook onze bedrijfsnaam: JOUS is een combinatie van het Friese ‘jo’ en ‘ús’ of te wel: u en wij.

Meer over JOUS

ONS TEAM

JOUS werkt in een ontspannen sfeer integraal samen aan leuke en uitdagende projecten, met respect voor ieders mening en identiteit, maar gaat een vakinhoudelijke discussie niet uit de weg. Onze kracht is het verenigen van visie met realisme. Functioneel gebruik, een heldere structuur, beproefde technieken, een goed en slim gepland proces én oog voor het beschikbare budget kenmerken daarbij onze deskundigheid.

Wie werken er bij JOUS?

WERKEN BIJ JOUS?

Stel je voor eens: met jouw bijdrage een impact maken op een duurzamere wereld en dat als jouw baan! Door onze gezamenlijke passie voor eigentijdse architectuur te combineren met plannen
die inspelen op duurzaamheid, bouwen we niet alleen ontzettend mooie gebouwen met een verhaal. We zetten ons daarmee ook in voor mens, milieu en maatschappij.

Echter zijn er op dit moment geen vacatures, maar wij staan altijd open voor enthousiaste mensen en nieuw talent. Wil je solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief, cv en portfolio (max. 7 MB) naar info@jous.nl. Wij zullen je sollicitatie met zorg behandelen.

WIL JE STAGE LOPEN?
Lijkt het je voor je opleiding waardevol om bij ons stage te lopen, bel ons dan gerust op het telefoonnummer 0513-436 232.