OVER JOUS

Met onze ontwerpen willen we een waardevolle bijdrage leveren aan mens, milieu en maatschappij. Duurzame architectuur vol inventiviteit en creativiteit als gezonde omgeving voor de mens, waarbij we altijd nauw samenwerken met de opdrachtgever en betrokken partijen in het bouwproces. Dat verklaart meteen ook onze bedrijfsnaam: JOUS is een combinatie van het Friese ‘jo’ en ‘ús’ of te wel: u en wij.

JOUS komt voort uit Bouma Bouwadvies, het Jouster ontwerp- en adviesbureau. In 2006 is Durk Bouma begonnen met zijn bouwadviesbureau, wat al snel uitgroeide van tekenbureau naar vervolgens een ontwerpbureau en als laatste kwaliteitsslag het huidige architectenbureau JOUS.

Meer over JOUS

ONS TEAM

JOUS werkt in een ontspannen sfeer integraal samen aan leuke en uitdagende projecten, met respect voor ieders mening en identiteit, maar gaat een vakinhoudelijke discussie niet uit de weg. Onze kracht is het verenigen van visie met realisme. Functioneel gebruik, een heldere structuur, beproefde technieken, een goed en slim gepland proces én oog voor het beschikbare budget kenmerken daarbij onze deskundigheid.

Wie werken er bij JOUS?

VACATURES BIJ JOUS

JOUS is volop bezig met een ambitieuze projecten voor enthousiaste opdrachtgevers. We werken aan grote en kleine opgaven met duurzame doelstellingen. In onze liefde voor eigentijdse architectuur willen we gezonde gebouwen ontwerpen met een verhaal. Daarvoor zoeken we een jonge en gedreven architect met affiniteit voor duurzame architectuur, die het een uitdaging vindt om samen met ons huidige team onze plannen uit te werken tot een hoger kwaliteitsniveau. Binnen ons bureau ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitwerken van projecten en je hebt een coördinerende rol. Je krijgt de ruimte voor eigen inbreng en om jezelf optimaal te ontplooien, waarbij wij je helpen door te groeien in ons bedrijf.

vacature architect