START 2020

Aan de start van 2020 beginnen we uiteraard met het uitdelen van de beste wensen. Wij wensen allen een creatief, inspiratievol en duurzaam nieuwjaar toe. Maar bovenal heel veel gezondheid!

Sinds september 2018 is ons bureau JOUS architecten actief. Na anderhalf jaar uitdagende en duurzame projecten te mogen ontwerpen en realiseren, begint dit nieuwe jaar voor ons bureau bijzonder om twee redenen. Allereerst is ons bureau geselecteerd voor de raamovereenkomst van de Veiligheidsregio Groningen voor de verbouw en realisatie van nieuwe brandweerkazernes voor de aankomende jaren. Natuurlijk zijn we hier heel erg blij mee! 

Waar we ook blij mee zijn, is dat vanaf 01 januari 2020 architect Harm Tigchelaar mede-eigenaar is geworden van JOUS architecten B.V. Net als de afgelopen anderhalf jaar geven Durk en Harm ook de komende jaren vorm aan het bureau.

Samen met het team willen we de ambities op het gebied van duurzaamheid en circulariteit doorontwikkelen. Vraag is ‘hoe kunnen we onze ervaring op het gebied van circulariteit nog beter toepassen in onze bedrijfsvoering en projecten?’ We hebben hier zelf al mooie ideeën over en kijken er naar uit om samen met enthousiaste opdrachtgevers en creatieve denkers te onderzoeken, hoe we dit in de praktijk kunnen brengen.