CORONA

In verband met de uitbraak van het coronavirus, volgen wij de maatregelen op van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu, om datgene wat ons allen nu overkomt zo mogelijk met elkaar op te lossen. Vanwege veiligheid en solidariteit voor onze medewerkers en achterban, werkt een deel van ons team zoveel mogelijk thuis, waarbij wij ons uiterste best doen om het project wat u bij ons onder heeft gebracht, zo goed mogelijk te laten verlopen. We hebben voor onszelf besloten geen afspraken te maken op kantoor of buiten de deur, zolang de maatregelen vanuit de overheid gelden. Wel zijn we 24/7 per telefoon of mail bereikbaar.

Indien u vragen heeft wat, dat voor uw (nieuwe) project betekent, dan kunt u gerust contact opnemen met ons kantoor. In overleg met u vinden we vast een passende oplossing. We hopen op uw begrip en vertrouwen er op dat we deze lastige tijd gezond doorstaan. Let een beetje op elkaar en geef elkaar de ruimte!