THUISWEDSTRIJD IN BROEK

Vanaf dinsdag 19 mei kun je, via de gemeente ‘De Fryske Marren’, je inschrijven voor de verloting van de eerste elf nieuwbouwkavels in Broek Zuid. De verloting is op donderdag 11 juni 2020. Heb je ook zin in een nieuwe en duurzame woning in Broek Zuid? Of wil je vooraf de mogelijkheden onderzoeken voor het ontwerp van je nieuwe woning en ben je benieuwd hoe dat ontwerpproces er bij ons uit ziet? Neem dan contact met ons op voor een informeel gesprek bij een lekkere kop koffie. Wij kennen de plek tot op de laatste grasspriet; het is voor ons tenslotte een thuiswedstrijd en dat heeft veel voordelen. Dat geldt ook als je nog geen kavel hebt, maar wel benieuwd bent naar de mogelijkheden om, samen met ons, de architect van je eigen woning te worden. Lees hier meer over wat wij voor jou kunnen betekenen. Of ben je benieuwd naar de voordelen? Bel ons dan op 0513 436 232 of plan hieronder een vrijblijvend gesprek met ons!