‘THUIS’ OP VAKANTIE

Wie aan een heerlijke zomervakantie denkt, ziet al heel snel witte stranden, hoge bergen of een gezellige camping voor zich. Met elkaar er even een paar weken tussen uit, alles opladen en de kop leeg. Noodgedwongen is de zomervakantie anders dan normaal. Om nu te ontspannen en tijd samen door te brengen, hoef je niet per se ver weg. Dicht bij huis blijven of kiezen voor een thuisvakantie is zelfs duurzaam; het helpt tegen klimaatverandering en het coronavirus.
Niks mis mee!

Na vandaag gaat ons team genieten van hun verdiende vakantie dicht bij huis of thuis, om maandag 10 augustus weer volop te kunnen beginnen aan uitdagende projecten. Wij wensen iedereen een fijne vakantie en blijf gezond!

Mocht u vragen hebben tijdens onze vakantie dan kunt u altijd contact zoeken, door een mail te sturen naar info@jous.nl