AGRARISCH ENSEMBLE

We zijn onze ‘thuisvakantie’ goed doorgekomen. Onze medewerkers zijn gelukkig weer gezond en veilig thuis van hun vakantieadres. Dat betekent dat we weer volop bezig kunnen met onze mooie en doordachte projecten. Zoals als bijvoorbeeld dit project; een nieuwe brandweerkazerne in Tienhoven, waar we onze ontwerppassie en duurzame denkwijze goed in kwijt kunnen.

Zo hebben we voor deze architectenselectie de kazerne volledig geïntegreerd in een agrarisch landschap ontworpen, gemaakt van natuurlijke materialen en een plek voor mens en dier. We verlengden het dak om hinderlijk licht van koplampen en geluidhinder op het achterliggende natura 2000-gebied te beperken en drapeerden de natuur als sedumdak over de kazerne heen. Ondanks dat de architectenselectie ons een tweede plek heeft bezorgd, toont het ontwerp onze visie en denkwijze uitermate goed aan. Daarom zijn we erg trots op het resultaat. Nieuwsgierig? Lees hier meer