KLOPPEND HART

Wij zijn enorm blij dat wij de architectenselectie voor de revitalisatie van de Dr. G.A. Wumkesskoalle te Joure hebben gewonnen. In opdracht van CBO Meilân en in samenwerking met Lindhorst Huisvestingadviseurs en Ingenieurs- en adviesburo Technion, gaan wij het ontwerp van de compleet te vernieuwen school verder uitwerken.

Onze visie op de verbinding tussen binnen en buiten – de onderwijsruimten met het groene speelplein – heeft hoge ogen gegooid bij de opdrachtgever, evenals onze duurzame aanpak om het bestaande schoolgebouw klaar te stomen voor de toekomst. Letterlijk en figuurlijk geven wij de school een groen en kloppend hart. We brengen licht, ruimte en veel lucht terug in de bestaande school, waardoor we inspelen op een gezond leerklimaat voor onze toekomstige generaties.