WINST ARCHITECTENSELECTIE

Zo net voor de kerstdagen mooi nieuws! JOUS architecten heeft de architectenselectie voor een nieuwe brandweerkazerne in Oldebroek gewonnen. Uit een selectie van drietal architectenbureau’s zijn wij gekozen om het ontwerp te maken voor de nieuwe kazerne aan de Zuiderzeestraatweg voor de gemeente Oldebroek en Veiligheidsregio Noord- en Oost Gelderland. Het ontwerp bestaat uit een stallingsruimte voor 4 voertuigen. Tot de opdracht behoren ook een leslokaal, enkele kantoren en kleed- en wasruimten, waarbij veilig- en schoon werken een grote rol spelen. Belangrijk in het ontwerp is dat gezond en toekomstbestendig bouwen voorop staat. Een kazerne waar de brandweerlieden zich uitermate goed thuis voelen. Het ontwerp voor de nieuwkazerne biedt daarvoor een integrale oplossing waar functionaliteit, duurzaamheid en identiteit hand in hand gaan.

Dit project is een samenwerking van
Gemeente Oldebroek
Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland
Van Kessel & Janssen Bouwconsultancy

JOUS architecten
Goudstikker de Vries
Ingenieurs- en adviesbureau Technion