TWEE VACATURES

Ben jij ook bewust bezig met de wereld om je heen en wil je daarom gezonde en circulaire gebouwen ontwerpen of technisch uitwerken? Dat komt goed uit, want dat willen wij ook! Bekijk dan hier of één van onze vacatures iets voor jou is! Doordat onze opdrachten blijven groeien zijn we namelijk op zoek naar een gedreven mensen, welke aan grote en kleine opgaven willen werken met duurzame doelstellingen en een voorliefde voor eigentijdse architectuur. Daarvoor zijn wij op zoek naar een:

BOUWKUNDIG TEKENAAR – ASSISTENT ONTWERPER
ARCHITECT (IN OPLEIDING)

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende baan?
Stuur dan een mail met je motivatiebrief en CV naar info@jous.nl. Reageren kan tot en met woensdag 17 februari 2021. Als je nog vragen hebt over deze vacature, stel dan je vraag via bovenstaand e-mailadres of bel ons gewoon op. We kijken uit naar je sollicitatie!