BUITEN LEVEN

Onder het mom van ‘bouwen met hout’, leverden wij gister een volledig houten leefschuur op, waarin het buitenleven voor de opdrachtgever wordt gestimuleerd. De schuur biedt onderdak aan een geklimatiseerde garage, tuinkamer, kas en berging. Het ambachtelijke karakter is te vinden in de, geheel in hout uitgevoerde, constructie. Deze is enkel bevestigd met houten pennen als pen- en gatverbinding.

De nieuwe schuur staat achter de huidige woonboerderij en is naadloos ingepast in een doordacht tuinplan voor het gehele boerenerf. Een karaktervol geheel, goed passend in het landschap nabij het Leeuwarder bos. Waar wij veel plezier hebben beleefd aan het ontwerpproces van de schuur, is hetzelfde te zeggen voor de bouwer Jelle’s Boubedriuw. Zij hebben met veel zorg en vakmanschap een mooie klus geleverd.