BUITEN LEVEN

Onder het mom van ‘bouwen met hout’, ontwierpen wij een volledig houten leefschuur, waarin het buitenleven voor de opdrachtgever wordt gestimuleerd. De nieuwe schuur staat achter de huidige woonboerderij en is naadloos ingepast in een doordacht tuinplan voor het gehele boerenerf.

Een karaktervol geheel, goed passend in het landschap nabij het Leeuwarder bos. De schuur biedt onderdak aan een geklimatiseerde garage, tuinkamer, kas en berging. Het ambachtelijke karakter is te vinden in de, geheel in hout uitgevoerde, constructie. Deze is enkel bevestigd met houten pennen als pen- en gatverbinding.

Waar wij veel plezier hebben beleefd aan het ontwerpproces van de schuur, is hetzelfde te zeggen voor de bouwer Jelle’s Boubedriuw. Zij hebben met veel zorg en vakmanschap een mooie klus geleverd.

foto’s door Gerard van Beek fotografie