WELKOM ANNE

De afgelopen tijd hebben wij een aantal boeiende aanvragen gekregen op het gebied van architectuur én interieur. Wij zijn er van overtuigd dat deze integrale aanpak tussen architectuur en interieur zowel de kwaliteit van onze architectuur versterkt, als ook de ruimtebeleving van het gebouw. Kortom; een behoorlijke meerwaarde voor het eindresultaat van uw project.

Om onze kennis en dienstverlening op het gebied van architectuur én interieur te vergroten, is aan het begin van dit jaar Anne Medendorp toegevoegd van ons groeiende team. Anne is interieurontwerper en is als grafisch ontwerper afgestudeerd aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten te Zwolle. Haar expertise gaan we in onze projecten inzetten, als ook voor de verdere professionalisering van ons bureau. Anne gaat eerst parttime aan het werk bij JOUS architecten en wensen haar veel geluk toe in haar nieuwe job!