JARNE DRUKT ZIJN SNOR

Na een periode van 20 weken zit de stage van onze collega Jarne Schoot erop. Jarne heeft zich in de afgelopen tijd bezig gehouden met een grote verscheidenheid aan taken in verschillende projecten. Naast de werkzaamheden zijn wij Jarne dankbaar voor zijn positieve inbreng in het team. Daarin kan hij zelf het beste omschrijven hoe hij de afgelopen 20 weken heeft ervaren:

Tijd vliegt voorbij en helaas zit mijn stageperiode bij JOUS architecten er vanaf vandaag weer op. Naast dat ik bij JOUS veel kennis heb opgedaan over de bouw- en ontwerpwereld, heb ik het hier ook erg naar mijn zin gehad, veel gelachen en leuke herinneringen opgebouwd. Wat ik zelf één van de fijnere dingen bij JOUS architecten vond, is dat er ook naar mijn ideeën werd geluisterd en zijn toegepast. JOUS architecten heeft mij zeker geholpen in mijn doel en droom om architect te worden en daar wil ik graag het hele team voor bedanken!

“Architectuur gaat over het proberen de wereld om ons heen, een beetje meer op onze dromen te laten lijken”

– Jarne Schoot

Wij willen Jarne bedanken en succes wensen in het verwezenlijken van zijn droom, om architect te worden.