WIDE DRUKT ZIJN SNOR

Na een periode van 10 weken zit de stage van onze collega Wide Brontsema er alweer op. Wide heeft zich in de afgelopen tijd bezig gehouden met een grote verscheidenheid aan taken in verschillende projecten. Naast de werkzaamheden zijn wij Wide dankbaar voor zijn positieve inbreng in het team. Daarin kan hij zelf het beste omschrijven hoe hij de afgelopen 10 weken heeft ervaren:

Wat als gisteren voelt dat ik ben begonnen bij JOUS zit het er vandaag alweer op. In deze korte maar zeer leerzame 10 weken heb ik veel kennis opgedaan. Het verbreden en verdiepen van verschillende bouwkundige programma’s heeft me echt geholpen om keuzes te kunnen maken voor mijn loopbaan. Echter niet alleen op het bouwkundig vlak maar ook hoe een kleinschalig bedrijf grootschalige plannen bedenkt en uitwerkt. En dit te danken aan het verwelkomende team van JOUS.

– Wide Brontsema

Wij willen Wide bedanken en succes wensen in het afronden van zijn studie.