WE ZIJN ER WEER!

We hebben weer genoten van onze vakantie op prachtige bestemmingen. Wat geeft de aarde ons toch fantastische plekken om van te genieten! In ons werk blijven we stilstaan bij al het moois wat de aarde ons te bieden heeft. Naast al dit moois, blijkt de aarde tegelijkertijd ook zeer kwetsbaar. Die signalen ervaren we regelmatig.

We gaan vanaf vandaag daarom weer aan de slag met nog klimaatbewustere en gezondere gebouwen, welke bijdragen aan een duurzamere omgeving en een beter milieu. We willen onze aarde zo goed mogelijk onderhouden en nalaten voor huidige én toekomstige generaties.

In Didam staat inmiddels zo’n duurzaam gebouw, ontworpen voor gemeente Montferland en de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland. Een project met bio-based materialen, slim gebruik van grondstoffen en hergebruik van producten. En uiteraard een demontabele bouwmethode niet te vergeten. Dit inspireert ons om de komende tijd opnieuw onze duurzame missie voort te zetten!