WELKOM JESSE

Op 29 augustus jl. is Jesse gestart bij JOUS architecten. Jesse volgt de opleiding Bouwkunde aan de Hogeschool Windesheim te Zwolle en komt 19 weken stage lopen bij ons bureau.

Jesse is begonnen aan zijn vierde leerjaar van zijn opleiding en volgt de afstudeerrichting ‘Architectuur en Stedenbouw’. De afstudeerrichting sluit aan bij zijn ambitie om de master architectuur te volgen.

Sinds jongs af aan heeft Jesse al interesse in het ontwerpen én bouwen van objecten. Het ontwerpen vanuit de wensen van de opdrachtgever en het kunnen onderbouwen van ontwerpkeuzes vindt Jesse erg belangrijk.

Jesse haalt voldoening uit het zoeken naar creatieve oplossingen voor interessante ontwerpopgaven en de samenwerking met zowel de opdrachtgever als collega’s.

Welkom Jesse en veel plezier bij JOUS!