WELKOM ALLEMAAL!

Ons team is volop bezig met een ambitieuze doelstellingen en uitdagende projecten voor enthousiaste opdrachtgevers. We werken aan steeds grotere opgaven met duurzame doelstellingen. In onze liefde voor eigentijdse architectuur willen we gezonde gebouwen ontwerpen met een verhaal. Recente wisselingen in ons team in combinatie met de toename van nieuwe projecten bracht ons een uitdaging. Om dan toch de duurzame ambities van het team blijvend te laten slagen en de kwaliteit van de projecten te waarborgen, hebben besloten ons team op meerdere fronten te versterken.

Zo is Mark is al een tijdje aan de slag bij JOUS architecten als Revit- modelleur. In 2022 is Mark afgestudeerd aan de opleiding HBO Bouwkunde aan de NHL Stenden Hogeschool.

Guido is in maart jl. gestart als architect. Guido heeft halverwege 2016 zijn master Architecture, Building and Planning afgerond aan de TU in Eindhoven. Na deze master heeft hij ervaring opgedaan bij verschillende architectenbureaus in Nederland en zichzelf ontwikkeld tot veelzijdig architect met een voorliefde voor techniek.

Afgelopen maandag is Femke begonnen architect bij JOUS architecten. Zij heeft veel ervaring in het ontwerpen van onderwijsgebouwen wat goed aansluit bij onze actuele projecten. Daarnaast is Femke annex met stedenbouwkundige opgaven. Voor haar zijn de omgeving en het gebouw pas compleet als deze zijn ontworpen, samen met de toekomstige gebruikers. Dit sluit goed aan bij onze kernwaarden ‘scheppend, samen, solide’.

Welkom Mark, Guido en Femke!