DUURZAAM EN FUNCTIONEEL

De gemeente Nunspeet heeft na een aanbesteding, JOUS architecten gekozen om het ontwerp te maken voor de verbouwing van de brandweerkazerne Nunspeet.

De kazerne, die al ruim 20 jaar oud is, ondergaat een grondige modernisering om ervoor te zorgen dat de brandweer nog vele jaren vooruit kan. Het ontwerp zal de indeling van de kazerne verbeteren, waarbij de logistiek van het uitrukken wordt geoptimaliseerd.

Bovendien wordt er veel nadruk gelegd op het maximaliseren van de energie-efficiëntie van de kazerne. Hierdoor wordt een sterk verbeterd binnenklimaat gerealiseerd en wordt de opgewekte energie optimaal benut door een efficiënte isolerende schil.

Met dit functionele en duurzame ontwerp zal de kazerne volledig worden afgestemd op de behoeften van de brandweer en zal Nunspeet en de omliggende gebieden optimaal van deze belangrijke dienst gebruik kunnen maken.

Lees hier ook het artikel van de gemeente