BIBLIOTHEEK NHL STENDEN

We willen graag een update delen over de voortgang van de verbouwing van de bibliotheek op NHL Stenden, waarbij ons architectenbureau verantwoordelijk is geweest voor technische uitwerking en het bewaken van de esthetische kwaliteit tijdens de uitvoering. Het interieurontwerp, zorgvuldig ontwikkeld door Spring Studio, heeft tot doel de bibliotheek te moderniseren en aan te passen aan de behoeften van de hedendaagse studenten.

We hebben ons gericht op het vertalen van deze visie en tekeningen naar gedetailleerde bestek- en uitvoeringstekeningen. We zijn verheugd om te zien hoe dit project vorm krijgt, dankzij de integrale samenwerking van diverse betrokken partijen.

Afgelopen woensdag had Tjitte het genoegen te gaan kijken bij de werkzaamheden op de bouw. De bouwwerkzaamheden verlopen volgens planning. Het fundament van de vernieuwde bibliotheek is gelegd en we zien nu de contouren van de nieuwe ruimtes oprijzen. De architectonische elementen, zoals de prominente houten tribune, beginnen nu tot leven te komen. Na de zomervakantie zal de bibliotheek in gebruik genomen worden door de studenten van NHL Stenden.