Wij zijn 5 geworden!

Hoera! JOUS architecten is 5 jaar.
3 september vierden we met JOUS architecten onze 5e verjaardag. Een fantastisch moment voor ons bureau en ons team. Gisteren genoten we van het feestje.
Inmiddels bestaat ons bureau uit 8 vakkundige collega’s die samen JOUS gemaakt hebben tot wat JOUS nu is. En daar zijn we ontzettend trots op!

Afgelopen jaren hebben we veel meegemaakt, van vallen en opstaan en er veel sterker uit komen. Volhouden, wat geleidt heeft dat we actief zijn in de projecten die we ambiëren. Terugkijkend op de eerste 5 jaar hebben we veel bereikt, geleerd en ons bureau geprofessionaliseerd.

En we gaan door! Op naar het volgende jubileum, maar wel op basis van een doordachte koers. SCHEPPEND SAMEN SOLIDE zijn de kernwaarden van onze visie, die steeds beter in ons DNA voelbaar zijn en moet leiden tot ontwerpen voor klimaatbewuste gebouwen en projecten.

Een visie die we de komende jaren met elkaar gaan uitbouwen, waarin we onze verantwoordelijkheid richting de toekomstige generaties als maar beter willen inzetten. We hebben er ontzettend veel zin om dit met ons mooie, diverse team én onze opdrachtgevers, te gaan ontdekken