LEREN EN ERVAREN

Het delen van goede en minder goede ervaringen met elkaar, om een naadloze integratie van de uitbreiding bij de bestaande school na te streven? Onlangs organiseerden wij een inspirerende ochtend met onze opdrachtgevers.

We bezochten met de projectgroep verschillende gerealiseerde projecten, zoals basisschool ‘De Librije’, basisschool ‘De Treffer’ te Gorredijk en het Gomarus College te Leeuwarden. Zo deden we inspiratie op voor ons ontwerp voor de uitbreiding van basisschool ‘De Opdracht’ te Ureterp, als voorbode op de realisatie van het nieuwe kindcentrum al daar.

Een actieve ontmoeting, met als doel ‘elkaar beter te leren kennen’ en om samen een toekomstbestendig kindcentrum te realiseren! We danken de scholen voor een gastvrije ontvangst. Wat ons betreft een aanpak die zeker voor herhaling vatbaar is. We hopen binnenkort meer te kunnen delen over het nieuwe kindcentrum