VAN START IN MIDDENMEER

De “eerste” funderingspaal, voor de brandweerkazerne in Middenmeer, werd afgelopen maandagmiddag met trots in de grond geslagen. Onder aanwezigheid van verschillende vertegenwoordigers van de gemeente Hollands Kroon en de Veiligheidsregio Noord Holland Noord werd er stilgestaan bij deze mijlpaal.

Het luiden van deze eerste heislagen markeert het startsein voor de bouw van deze toekomstbestendige kazerne. Door de demontabele constructie en het gebruik van duurzame materialen is deze kazerne een voorbeeld van innovatie. Bij het vieren van het feestje zaten bijna alle palen al stevig in de grond, wat de soepele voortgang van dit project onderstreept.

Er wordt volop uitgekeken naar een voorspoedige bouw en de voltooiing van deze nieuwe kazerne, die niet alleen veiligheid en bescherming biedt, maar ook een duurzame en toekomstbestendige bijdrage levert aan de gemeenschap.

Bekijk hier de video
Benieuwd naar het ontwerp? Bekijk het hier.