KAZERNE IN GEBRUIK

Na de oplevering voor de brandweerkazerne langs de Doetinchemseweg te Didam, was afgelopen zaterdag de officiële ingebruikname. Onder grote belangstelling kon de buurt en andere belangstellenden kennis maken met de nieuwe kazerne. Een mooi moment om niet alleen het nieuwe onderkomen van de brandweer te bezichtigen, maar ook het beroep ‘brandweer’ aan jong en oud te promoten. Wetende dat de brandweer voornamelijk draait op vrijwilligers en dat dit van essentieel belang is, voor het goed functioneren van de brandweer binnen de regio. Het ontwerp voor de nieuwe kazerne is gebaseerd op de door ons ontwikkelde blauwdruk voor een standaard brandweerkazerne.

lees meer de nieuwe kazerne
lees hier het artikel in ‘De Gelderlander’

Dit project is een samenwerking van
Gemeente Montferland
Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland
Projectis Bouwmanagement
Bela Consult
JOUS architecten
Goudstikker de Vries
Ingenieurs- en adviesbureau INNAX
Verhoeve & Faber