NIEUWE ONDERWIJSVLEUGEL

Zoals het ontwerp voor de uitbreiding van de nieuwe onderwijsvleugel van het Gomarus College onderweg is naar de uiteindelijk realisatie, waren wij afgelopen week onderweg om de uitvoering in levende lijve te aanschouwen. Een mooi moment in het bouwproces om met ons team de totstandkoming te aanschouwen, te beoordelen en te bekritiseren.

We zijn trots dat we projecten van deze omvang mogen realiseren, maar ook kritisch op onze ontwerphouding en uitwerking daarvan. Alleen zo kunnen wij de beste kwaliteit blijven waarborgen voor onze opdrachtgevers en de toekomstige generaties. Het wordt een prachtig schoolgebouw, daar zorgen deze aannemers wel voor! Zo kom je met elkaar tot een tevreden eindresultaat.

Het schoolgebouw wordt aankomende augustus opgeleverd.

Lees hier meer over het project