VLAG IN TOP

Vorige week vierden we hoogste punt van de bouw van de nieuwe, natuurinclusieve brandweerkazerne in Oldebroek. Met het veel brandweerlieden en de burgemeester in Historisch blusvoertuig, werd er stil gestaan bij dit feestelijke moment.

Dit is niet zomaar een kazerne; het is een symbool van samenwerking tussen, de onvermoeibare inzet van de brandweer, bouwpartners en de gemeente. Deze nieuwe kazerne zal niet alleen een veilige haven bieden aan dappere brandweerlieden en hun materieel ook voor de natuurlijke omgeving van de kazerne zal dit een aanvulling zijn.

De kazerne is opgebouwd uit een gelijmde houtconstructie en wordt afgewerkt met een groen dak. We kijken uit naar de verdere ontwikkelingen van deze kazerne, welke volledig in hout gebouwd wordt!

Lees hier meer over dit project!