HOOGSTE PUNT

Afgelopen vrijdag vierden we het hoogste punt van de bouw van de nieuwe brandweerkazerne in Twello. Onder veel belangstelling van de vrijwillige brandweerlieden en oudgedienden, werd er stil gestaan bij dit feestelijke moment tussen de indrukwekkende houten spanten op de bouw.

Dit is niet zomaar een kazerne; het is een symbool van samenwerking tussen de onvermoeibare inzet van de brandweer, de bouwpartners en de gemeente. Deze nieuwe kazerne past in alle opzichten bij de duurzame ambities van de gemeente en heeft een houten constructie en een landelijke uitstraling. Warme natuurlijke materialen die buiten met binnen verbinden bieden een veilige haven aan de dappere brandweerlieden en hun materieel.

De kazerne is opgebouwd uit een gelamineerde houtconstructie en wordt aan de buitenzijde afgewerkt met hout en steen om zo harmonieus in de omgeving te passen. We kijken uit naar de verdere ontwikkelingen van deze kazerne, welke volledig in hout gebouwd wordt! Houdt het hier in de gaten.