AUTONOME BOX

Er is inmiddels gestart met de verbouwing van ons eerder ontworpen kantoor voor Kroes Marine Projects te Joure. De uitbreiding van het kantoor krijgt een autonome vormgeving, in de vorm van een houten ‘box’, welke geheel in houtskeletbouw wordt uitgevoerd.

Hoe klein ook; bestaande onderdelen worden niet gesloopt maar gehandhaafd en onderdelen als bijvoorbeeld dakisolatie worden hergebruikt. Kostentechnisch efficiënt en tegelijkertijd ook verantwoord.

De ‘houten box’ wordt als het ware op het huidige balkon geplaatst, waarbij de nieuwe kozijnen in het bestaande gevelvlak worden geplaatst. Hierdoor krijgt de op zichzelf staande uitbreiding een koppeling met het bestaande kantoor, zowel voor het interieur als het exterieur.

lees meer over het project
lees meer over het huidige kantoor

JOUS architecten Joure_verbouw kantoor Kroes Marine Projects